کاربرد چسب کاشی

خصوصیات چسب کاشی خوب

آگاهی از خصوصیات یک محصول مرغوب، قطعا یاریگر شما در انتخاب بهترین ها خواهد بود.چسب مرغوب باید مقاومت بالایی در برابر رطوبت داشته باشد تا بتوان از آن در محیط هایی چون آشپزخانه و سرویس های بهداشتی استفاده کرد.همچنین باید با مصالح ساختمانی چون بتن، گچ و چوب سازگار بوده و به خوبی بر روی آنها بچسبد.بهتر است از چسب های پلیمردار استفاده شود که از قدرت چسبندگی بالاتری برخوردارند.در صورت سازگار بودن چسب با اقلیم متنوع آب و هوایی به راحتی می توان از آن در محیط های روباز مثل استخرها هم استفاده کرد.نکته آخر این که از آنتی باکتریال بودن چسب اطمینان حاصل کنید. چرا که محیط های مزطوب مستعد رشد انواع قارچ و کپک هستند.

چسب ضد آب کاشی و سرامیک

چسب های پودری که بر پایه مواد معدنی می باشند علاوه بر سیمان به عنوان ماده چسباننده دارای مواد افزودنی برای افزایش مقدار چسبندگی و استحکام بیشتر و مواد آب گریز کننده ای هستند که بعد از استفاده و نصب در مقابل نفوذ آب مقاوم خواهند بود و در اصطلاح ضد آب می باشند ، اما این به این معنی نمی باشد که افراد بخواهند لایه عایق بندی که از مهمترین بخش های ساختمانی است را از ساختار حذف نمایند. چسب های پودری با توجه به مقاومت بالا و چسبندگی مناسب گزینه ای ایده آل برای چسباندن انواع کاشی و سرامیک می باشند که خود دارای انواع مختلف جهت کاربردهای مختلف برای نصب انواع سرامیک می باشد.


دسته دیگری از چسب ها که بر پایه رزین های واکنش گرا و بخصوص رزین های اپوکسی میباشند کاملا ضد آب بوده و در برابر مواد شیمیایی از جمله اسید ها و قلیاها مقاوم می باشد اما با توجه به موارد تخصصی کاربرد و هزینه بالا برای نصب در ساختمان های با کاربرد مسکونی و اداری توجیه نداشته و اغلب در محیط های حساس از جمله بیمارستان ها، آزمایشگاه ها و محیط های صنعتی از این چسب ها استفاده می شود.

کاربرد چسب کاشی ضدآب چیست

چسب کاشی از کاربردی ترین مواد مورد استفاده از ساختمان سازی است و در بند کردن مصالح ساختمانی مختلف و ایجاد اتصال و استحکام در کاشی کاری و سرامیک کاری مورد استفاده قرار می گیرد. از چسب کاشی برای کاشی کاری سرویس بهداشتی، حمام، اتاق خواب، اتاق پذیرایی، سقف و دیوار آشپزخانه برایبا چسب کاشی می‌توان کاشی را بر روی سطوح گچی، سیمانی، بتنی ، قطعات پیش ساخته و حتی برای چسباندن کاشی روی کاشی قدیمی استفاده کرد. با استفاده از این چسب هم‌چنین می‌توان کاشی را روی سطوح سنگی، چوبی، آجری و موزائیکی هم نصب کرد. چسابندن اسلب برای استخر کاربرد دارد.

بهترین چسب کاشی ضدآب

بهترین چسب سرامیک  

شرکت های داخلی و خارجی تولید کننده چسب کاشی در صدد هستند تا با استفاده از تکنولوژی روز دنیا و استفاده از مواد اولیه مرغوب، محصول با کیفیتی را به بازار ارائه دهند. زمانی که چسب کاشی با استفاده از متریال درجه یک ساخته شود و از کیفیت بالایی برخوردار باشد، نتیجه نهایی نصب کاشی بر روی این محصول نیز با کیفیت است. چسب چوب ها در دو نوع خمیری و پودری در بازار وجود دارند. انواعی از چسب کاشی های ضد آب در بازار وجود دارند که دارای استانداردهای لازم هستند. اما اگر به دنبال خرید بهترین برند از این محصول هستید می توانید با اندکی جست و جو در اینترنت لیستی از برندهای مطرح این محصول را تهیه کنید.
بهترین چسب کاشی ضد آب معمولا از نوع پودری و در دو رنگ سفید و خاکستری در بازار وجود دارد. نمونه های با کیفیت چسب کاشی ضد آب باید برای استفاده در هر محیطی مناسب و از نیروی کششی بالایی برخوردار باشند تا بتوانند به خوبی باعث چسبیدن کاشی به سطوح شوند. نوع پودری این محصول معمولا در بسته بندی های 20 و یا 25 کیلویی به بازار عرضه می شوند.

چسب کاشی از چه چیزی ساخته شده است

  • مواد اولیه اصلی که برای تولید چسب کاشی مورد استفاده قرار می‌گیرند، عبارتند از سیمان پرتلند غیرآلی پلیمری به همراه سنگدانه، مواد شیمیایی اصلاح شده بر پایه سیمان، پلیمر، سنگ سیلیکا، رزین مصنوعی و هم‌چنین مواد شیمیایی تقویت‌کننده‌ی قدرت چسبندگی. استفاده از مواد مذکور در ساخت چسب کاشی باعث ویژگی‌های مثبت و مزایای متعدد در آن شده است

انواع چسب کاشی

 چسب کاشی را می‌توان به دو صورت دسته‌بندی کرد. که در دسته‌بندی اصلی و کلی‌تر، چسب‌های کاشی به دو دسته‌ی چسب کاشی خمیری و چسب کاشی پودری تقسیم می‌شوند. در دسته‌بندی دیگر، انواع چسب‌های کاشی را به دسته‌بندی‌های زیر تقسیم‌بندی می‌کنند:

  • چسب کاشی پودری کف
  • چسب کاشی پودری دیوار
  • چسب کاشی پودری پرسلان
  • چسب کاشی پودری آب‌بند
  • چسب کاشی ضداسید
  • چسب کاشی منعطف
  • چسب کاشی دو جزئی

اموزس نصب چسب کاشی

فرآیند نصب کاشی و سرامیک به دیوار  نیاز به ایجاد زیرساخت و البته کمی صبوری دارد. با وجود اینکه در نصب کاشی و سرامیک به دیوار شما ملزم به چسباندن اجسام سنگین به یک سطح عمودی هستید، با اینحال این کار به هیچ وجه دشوار نیست. البته نصب کاشی و سرامیک بر روی دیوار به مهارت بیشتری نسبت به نصب آن بر روی کف سازه نیاز دارد.

ماله

نوعی ابزار ساختمانی است که به منظور ایجاد پستی و بلندی در سطح ملات های مختلف و اتصال بهتر مصالح به یکدیگر مورد استفاده قرار می گیرد. انتخاب بهترین سایز ماله شیاردار برای کاشی کاری دیوار با چسب، بستگی به اندازه و ضخامت کاشی و سرامیک مورد نظر دارد.

ماله شیاردار یک سمت صاف و یک سمت شکاف دار دارد. سمت صاف این ماله ها برای صاف کردن چسب روی دیوار و مسطح کردن آن و سمت شیار دار آن، به منظور ایجاد الگویی از پستی و بلندی ها قبل از قرار دادن کاشی و سرامیک بر روی آن به کار می رود.

ایجاد شیار و پستی و بلندی بر روی چسب و پیش از گذاشتن کاشی، باعث چفت شدن کاشی به دیوار و ایجاد استحکام در اتصال مصالح و سازه می شود.

دیگر ابزار و مصالح مورد نیاز کاشی کاری عبارتند از:

  • کاشی و سرامیک؛ که باید در ابعاد متناسب با دیوار مورد نظر و طرح اجرایی تهیه شود.
  • قلاویز یا ریسمان اندازه گیری؛
  • کاتر کاشی؛
  • اسپیسرهای پلاستیکی؛
  • محافظ چشم؛
  • اسفنج و سطل آب
  • قاب های چوبی

کاشی کاری کمی کثیف کاری دارد؛ بنابراین بهتر است سطح زمین، روی کابینت و یا هر بخشی از کار که ممکن است چسب کاشی بر روی آن ریخته شود، توسط پلاستیک یا روزنامه پوشانده شود. بهترین راه حل برای این مشکل استفاده از ورقه های رزین که در ساخت و ساز مورد استفاده قرار می گیرد، است.

سطح زمین سرویس بهداشتی، یا آشپزخانه و حمام و همچنین کابینت ها را با ورقه های رزین یا پلاستیک و روزنامه بپوشانید و آن را توسط نوارچسب محکم کنید.

  • طرح چینش کاشی ها را بر روی دیوار مشخص کرده و خط کشی کنید

     دیواری که بیشتری نما را در اتاق دارد، اول انتخاب کرده و سپس از وسط آن دیوار شروع به کار کنید. در سرویس بهداشتی، بالای سینک روشویی بهترین قسمت برای شروع کار می باشد.

    شروع به اجرا و نصب چسب کاشی و سرامیک کنید

  •  

در این مرحله ابتدا خمیر چسب کاشی را بر روی بخش مرکزی دیوار و یا بروی کاشی بمالید. برای این کار از سمت صاف ماله شیار دار استفاده کنید. تنها مقداری از دیوار را با چسب بپوشانید، که می توانید ظرف بیست تا سی دقیقه کاشی ها را بر روی آن بچسبانید. بدون معطلی طرف شیار دارد ماله را بر روی چسب خمیری بکشید. به این ترتیب پستی و بلندی هایی بر روی ملات ایجاد می شود.

ماله را با زاویه ۴۵ درجه در دست خود نگه دارید و ماله کشی را در یک راستای مشخص انجام دهید. اطمینان حاصل کنید که تمام سطحی که می خواهید در این مرحله کاشی بچسبانید را از چسب خمیری پوشانده اید.

زمانیکه می خواهید برای نصب کاشی ها آماده شوید، اسپیسر پلاستیکی را در دسترس خود قرار دهید

شروع نصب کاشی و سرامیک

چسب کاشی 

اولین کاشی را در نقطه  مشخص شده دیوار بر روی چسب قرا دهید. این کاشی را با خطوط عمودی و افقی که پیش از این کشیده اید، با دقت تمام  همتراز کنید. کاشی ها را در چسب خمیری فشار دهید. همانطور که شما کاشی ها را فشار می دهید، سطح چسب زیرین نیز یکنواخت و مستطح می شود. وقتی اولین ردیف از کاشی را اجرا کردید، از خطوط عمودی و افقی درست آن مطمئن شوید.

در ادامه بقیه ردیف های کاشی و سرامیک را بچسبانید. باز از اسپیسرهای پلاستیکی به منظور یکدست کردن و اتصال بین کاشی ها استفاده کنید.

بعد از اتمام کاشی کاری هر بخش کوچک، از بلوک های چوبی برای یکدست شدن و اطمینان از چشبیده شدن و اتصال درست کاشی ها استفاده کنید. به همین شکل کار را ادامه بدهید. کاشی هایی که باید بریده شوند را در آخر کار استفاده کنید.

  • نحوه بند کشی کاشی

  • در مراحل آخر فقط کافیست به‌وسیله قلم بندکشی کاشی یا کاردک و یا یک تکه چوب، بین کاشی ها و یا سرامیک ها را با مقدارچسب  کاشی و سرامیک پر کنید. با دقت چسب را بر روی سطح بکشید تا تمامی بند‌ها دقیقا هم سطح و هم تراز شوند

  • پاکسازی چسب از سطح کاشی

چسب کاشی اضافه ای که بر روی کاشی ها ریخته شده را قبل از اینکه سفت شوند پاک کنید. برای این کار از یک اسفنج نمدار و یا تکه پارچه خیس استفاده کنید. فراموش نکنید که این اقدامات را به سرعت انجام دهید چون درصورتیکه چسب خمیری کاشی بر روی سطح و کاشی ها خشک شود، پاک کردن آن به شدت دشوار می شود. اما زمانیکه این چسب کاشی هنوز خیس است، پاک کردن آن با اسفنج خیس بسیار راحت می باشد.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

عضویت و ورود
شماره موبایل خودرا وارد کنید
برگشت
کد تایید را وارد کنید
کد تایید برای شماره موبایل شما ارسال گردید
ارسال مجدد کد تا دیگر
برگشت
رمز عبور را وارد کنید
رمز عبور حساب کاربری خود را وارد کنید
برگشت
رمز عبور را وارد کنید
رمز عبور حساب کاربری خود را وارد کنید
برگشت
درخواست بازیابی رمز عبور
لطفاً پست الکترونیک یا موبایل خود را وارد نمایید
برگشت
کد تایید را وارد کنید
کد تایید برای شماره موبایل شما ارسال گردید
ارسال مجدد کد تا دیگر
ایمیل بازیابی ارسال شد!
لطفاً به صندوق الکترونیکی خود مراجعه کرده و بر روی لینک ارسال شده کلیک نمایید.
تغییر رمز عبور
یک رمز عبور برای اکانت خود تنظیم کنید
تغییر رمز با موفقیت انجام شد